Cumperi de la morţi?

iulie 13, 2009 at 11:57 am (idei) (, , , )

Mă întreba un prieten despre muzica lui Michael Jackson, care melodie îmi place mai mult. I-am zis că am mai multe şi i-am spus că pot să îi dau că am discografia completă să asculte.

Am crezut că mă întreabă în glumă dacă e cumpărată, bineînţeles că e luată de pe torrente. Nu ne-am putut pune de acord nicium. El e de părere că muzica lui merită plătită şi peste 50 de ani.

Eu spun că din 25 iunie 2009 muzica lui nu mai trebuie plătită. Atât timp cât e în viaţă sunt de acord că el a muncit enorm şi munca îi trebuie răsplătită. Dar îndată ce a murit, nu mai am pe cine să plătesc.Părinţii lui? copii? să lucreze să îşi căştige existenţa. Michael a fost unul dintre cei mai mari artişti şi merită tot respectul şi admiraţia. Dar asta nu înseamnă că copii lui trebuie să trăiască precum nişte regi, nişte trântori. Nu e meritul nici al părinţilor, nu ei au muncit. Fiecare trebuie să se bucure de rodul muncii lui, nu a altcuiva.

Mai ales melodiile lui cred că ar trebui să fie oferite liber, gratuit, pentru a transmite mesajul pe care el s-a străduit să îl formuleze. E vorba de idei legate de sărăcia în lume, de distrugerea naturii, de oprirea războaielor, promovarea păcii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: