Femei şi bărbaţi

aprilie 16, 2009 at 3:58 pm (idei) (, , , )

Femeile nu ar trebui să fie angajate niciodată, pentru că sunt prea firave ca să lucreze. Ele ar trebui doar să aibă grijă de bărbat, să fie acesta liniştit când ajunge acasa. Munca fizică să se rezume maxim la curăţenie şi gătit. În speranţă că asta nu îi răpeşte tot timpul, în restul zilei să profite de creativitatea nativă. Da, femeile sunt mai creative şi mai analitice decât bărbaţii. Bărbaţii sintetizează.

Bărbaţii trebuie să lucreze, să îşi întreţină familia. Sunt mult mai rezistenţi fizic şi psihic.

Sunt sigur că mulţi consideră că sunt misogin şi că denigrez femeia. Dar e exact opusul. Eu spun că femeia trebuie protejată de greutăţile vieţii tocmai pentru că e mai firavă. Sunt unele munci care trebuie făcute de femei, altele de bărbaţi. Cine îmi spune că femeile sunt egale cu bărbaţii  e prost. Sunt complementari. E firesc oare ca o femeie să care saci de ciment? Nu. E firesc pentru un bărbat să coase cu acul? Nu (e fizic foarte dificil, degetele bărbaţilor nefemenizaţi sunt mai groase decât ale unei domnişoare; şi rabdarea e mult mai puţină).

Feminismul e înţeles greşit. Conceptul femeie = bărbat a fost creeat de capitalism, în scopul obţinerii de noi fonduri pentru conducători (înainte de asta, femeile nu aveau venituri, deci nu erau impozitate). Regimul comunist a distrus mai mult feminitatea. Femeile lucrau în fabrici cot la cot cu bărbaţii ajungând în timp să se confunde cu aceştia. Dacă vă uitaţi acum la femeile care au acum în jurul a 50 de ani, veţi întelege ce vreau să zic. Lipsa delicateţii care ar trebui să fie caracteristica primară, conceptul că pot să facă orice este greşit. De fapt, nu cel că pot să facă orice. Nu ar trebui să facă orice. De ce trebuie ca o femeie să dea cu ciocanul, să lucreze cu utilaje grele? Ca să se simtă egale? Cât de spălat trebuie să le fie creierul ca să creadă asta?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: